Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στον οικισμό Ανθούπολη της Δ.Κ.Ν.Καλλικράτειας

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στον οικισμό Ανθούπολης Δ.Κ.Ν.Καλλικράτειας από το Δήμαρχο Ν.Προποντίδας κ. Μανώλη Καρρά και το πρόεδρο της Δ.Κ. Ν.Καλλικράτειας κ.Κωνσταντίνο Μπομπότα.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους μία ολοκαίνουρια και πιστοποιημένη παιδική χαρά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κύριο μέλημα μας είναι η προστασία των παιδιών, να τους προσφέρουμε έναν χώρο που να μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με ασφάλεια και ο οποίος να πληρεί τις  απαραίτητες προϋποθέσεις και τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές. Από την αρχή της θητείας μου με πείσμα και προσπάθεια καταφέραμε να ετοιμάσουμε μία μελέτη η οποία να περιλαμβάνει στο σύνολο 21 παιδικές χαρές σε όλο το Δήμο Ν.Προποντίδας και αυτή είναι η πρώτη που εγκαινιάζουμε σήμερα. Σύντομα θα παραδοθούν στους μικρούς μας φίλους και οι υπόλοιπες”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς.

 

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς 

anth_paid_xara_1 anth_paid_xara_2 anth_paid_xara_3 anth_paid_xara_4 anth_paid_xara_5 anth_paid_xara_6 anth_paid_xara_8 anth_paid_xara_9

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα