Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με τίτλο “CINFEL#3: Coastal Upcycling Communities”

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας αναζητεί 7 νέους και νέες 20 έως 30 χρόνων για την εφαρμογή του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τον τίτλο “CINFEL#3: Coastal Upcycling Communities” που υλοποιείται με πόρους του προγράμματος Erasmus+.

Οι 7 νέοι και νέες που θα επιλεχθούν θα συμμετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ανταλλαγής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 31 Οκτωβρίου με επίκεντρο τη Νέα Καλλικράτεια.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν συνολικά 35 νέοι από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Κατά τη διάρκεια των έξι ημερών οι νέοι θα ασχοληθούν με δράσεις ανακύκλωσης και επανάχρησης υλικών έχοντας ως χώρο δράσης το Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων της Καλλικράτειας.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθόδους της μη τυπικής μάθησης οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις δυνατότητες της επανάχρησης υλικών και θα σχηματοποιήσουν μια αντίληψη σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τους τρόπους εφαρμογής της.

Μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες νέοι θα λάβουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση προσόντων YOUTHPASS. Οι νέοι αυτοί θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές για την προώθηση της κοινωνικής καινοτομίας του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για σε όλους τους νέους δημότες ή κατοίκους της Νέας Προποντίδας. Όλα τα έξοδα συμμετοχής καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας την αίτησή τους μέχρι την 30 η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:30 μ.μ είτε στο fax 23730 65792 είτε στο e-mail: elisabet.papoylidoy @ nea-propontida .gr , είτε με αποστολή ή κατάθεση της αίτησης στο γραφείο 302 στο Δημαρχείο του Δήμου Νέας Προποντίδας (Μεγ. Αλεξάνδρου 26,

Νέα Μουδανιά, ΤΚ 63200).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23733 50248/50250.

Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε την αίτηση.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα