Ανακοινώσεις

Πρόσκληση ΕΠΖ 18-06-2018

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 75 παρ. 6 του Ν.3852/2010 καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Προποντίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18/6/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.30, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Παρακαλείστε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος για τη συμμετοχή σας στην προγραμματισθείσα συνεδρίαση, να ενημερώσετε εγκαίρως τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προκειμένου με τη φροντίδα του να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό μέλος με την σειρά εκλογής του, σύμφωνα με την παρ.11 άρθρο 9 του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (παρ.2 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010)

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μη ανάκληση της υπ’ αριθμ.94/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την ανάκληση της υπ’ αριθμ.953/12670/29-4-2014 άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «FANTASEA» του Παπαδόπουλου Παύλου του Χρήστου, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Αγ. Μάμα του Δήμου Ν. Προποντίδας.

2. Μη ανάκληση της υπ’ αριθμ.106/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την ανάκληση της υπ’ αριθμ.953/12670/29-4-2014 άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «FANTASEA» του Παπαδόπουλου Παύλου του Χρήστου, που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Αγ. Μάμα του Δήμου Ν. Προποντίδας. 

3. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «BAYAMO», του Κανακάρη Κωνσταντίνου του Γεωργίου, που βρίσκεται στη Ν. Ποτίδαια του Δήμου Ν. Προποντίδας.

4. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ» με την επωνυμία «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ» της Πασχαλίδου Αντωνίας του Γεωργίου, που βρίσκεται στην παραλία Ν. Πλαγίων του Δήμου Ν. Προποντίδας.

5. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ» του Αβραάμ Γεωργίου του Ανέστη, που βρίσκεται στην παραλία Ν. Πλαγίων του Δήμου Ν. Προποντίδας.

6. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) – ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ)» με την επωνυμία «ΒΑΝΑΝΑ» του Αυγητίδη Χαράλαμπου του Σταύρου, που βρίσκεται στην παραλία Ν. Πλαγίων του Δήμου Ν. Προποντίδας.  

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εμμανουήλ Καρράς

Δήμαρχος

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα