Δελτία Τύπου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Προποντίδας, για το θάνατο του Αναστάσιου Χατεδάκη

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας, εκφράζει την βαθύτατη και αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια του φίλου και συνάδελφου Τάσου Χατεδάκη, για τον αδόκητο θάνατό του.

Ο Τάσος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός, προσφιλής, χαμογελαστός και συνέδεσε το όνομα του με τη τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία 20 περίπου χρόνια. Ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Ο.Π.Α. του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ν. Προποντίδας και εργάστηκε σκληρά για τη σύσταση, οργάνωση και τη δημιουργία του νέου Ν.Π.Δ.Δ. . Η Τ.Κ. Διονυσίου απ' όπου προερχόταν τον τιμούν με τη συνεχή εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου είτε στον πρώην Δήμο Μουδανιών, είτε στον καινούργιο Δήμο  Ν. Προποντίδας, καθώς η αγάπη για το χωριό του ήταν εμφανής και αγωνιζόταν καθημερινά γι αυτό.

Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε ως φίλο, συνάδερφο, συνεργάτη, ο θάνατός του μας γεμίζει με θλίψη και μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Φίλε Τάσο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

αα_1

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Καρναβάλι Σημάντρων 2018

Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

"Καλώς ανταμωθήκαμε ..."

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Greek Summer

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα