Δελτία Τύπου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Προποντίδας, για το θάνατο του Αναστάσιου Χατεδάκη

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας, εκφράζει την βαθύτατη και αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια του φίλου και συνάδελφου Τάσου Χατεδάκη, για τον αδόκητο θάνατό του.

Ο Τάσος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός, προσφιλής, χαμογελαστός και συνέδεσε το όνομα του με τη τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία 20 περίπου χρόνια. Ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Ο.Π.Α. του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ν. Προποντίδας και εργάστηκε σκληρά για τη σύσταση, οργάνωση και τη δημιουργία του νέου Ν.Π.Δ.Δ. . Η Τ.Κ. Διονυσίου απ' όπου προερχόταν τον τιμούν με τη συνεχή εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου είτε στον πρώην Δήμο Μουδανιών, είτε στον καινούργιο Δήμο  Ν. Προποντίδας, καθώς η αγάπη για το χωριό του ήταν εμφανής και αγωνιζόταν καθημερινά γι αυτό.

Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε ως φίλο, συνάδερφο, συνεργάτη, ο θάνατός του μας γεμίζει με θλίψη και μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Φίλε Τάσο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

αα_1

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα