Δελτία Τύπου

Επίσκεψη του πρώην Υπουργού κ. Δημήτρη Στρατούλη στο Δήμο Ν.Προποντίδας

Επίσκεψη στο Δήμο Ν. Προποντίδας πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, ο πρώην Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Στρατούλης όπου επισκέφτηκε το Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά.  Στη συνάντηση αυτή, με τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών και από τις δύο πλευρές, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας ενημέρωσε πλήρως τον πρώην Υπουργό για τα πλεονεκτήματα του Δήμου Ν. Προποντίδας, τα προβλήματα που υπάρχουν, άλλα και για τις δράσεις και τα έργα που πραγματοποιήθηκαν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα. Στην συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη του πρώην Υπουργού και των συνεργατών του, στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και εργαλείων.  

Η επίσκεψη του πρώην Υπουργού στο Δήμο Ν. Προποντίδας, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Τάσου Κανταρά στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

dt_stratoyli_1 dt_stratoyli_2 dt_stratoyli_3 dt_stratoyli_4 dt_stratoyli_5 dt_stratoyli_6 dt_stratoyli_7 dt_stratoyli_8 dt_stratoyli_9 dt_stratoyli_10 dt_stratoyli_11 dt_stratoyli_12 dt_stratoyli_13

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς

Καρναβάλι Σημάντρων 2019

Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Visit Nea Propontida

Δημοτικά Τέλη

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα