Δελτία Τύπου

Ημερίδα με θέμα “Νεολαία 2017-2027” από το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

To Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας με την υποστήριξη του Millenium Education Center & του Δήμου Ν.Προποντίδας διοργάνωσε για πρώτη φορά στη Χαλκιδική ημερίδα με θέμα “Νεολαία 2017-2027”. Μια δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην πατρίδα μας, τη νεανική ανεργία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση. Την συμμετοχή των νέων στα κοινά και τις προτάσεις για μια ολοκληρωμένη πολιτική για τους νέους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους επιστήμονες.

Στην ημερίδα συμμετείχαν με εισηγήσεις ο Γενικός Γραμματέας Δία Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Σύμβουλος Πολιτικής στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο κ. Ηλίας Ιορδανίδης. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ κ. Γιάννης Δελακουρίδης, ενώ τις προτεραιότητες του Συμβουλίου θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος κ. Αρμόδιος Δρίκος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, ο Πρόεδρος του Millenium Education Center κ. Χρήστος Παπακώστας, και ο επικεφαλής της επιτροπής του ΕΣΥΝ Βορείου Ελλάδας κ. Νίκος Χατζηαλέξης.

Ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την πρόσκληση το ΕΣΝ και τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ο πιο κοντινός φορέας εξουσίας στον κόσμο πρέπει να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικών επενδύσεων. 

Κατασκευή έργων υποδομής, συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα, προώθηση των προϊόντων μας στο εξωτερικό,στήριξη των επαγγελματιών και των νέων επενδυτών είναι λίγα από τα πολλά που μπορούμε να κάνουμε.

Το μέλλον ανήκει στους νέους συγχαρητήρια σε όλους για την εκδήλωση

Ο Δήμαρχος                                                       

Εμμανουήλ Καρράς                                          

milen_1 milen_3 milen_4 milen_6 milen_9 milen_10 milen_13

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα