Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2016

1η μέρα του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέα Προποντίδας

Έναρξη του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2016 του Δήμου Νέας Προποντίδας είχαμε χθες 7 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ.
Οι μαθητές των δημοσίων σχολείων του Δήμου μας, δημιουργοί και πρωταγωνιστές, μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε σε υψηλό επίπεδο τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους στην 1η μέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας, που οργανώνει ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Χορό, τραγούδι, μουσική και θέατρο περιείχε το πρόγραμμα της 1ης μέρας που παρουσίασαν το Ειδικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Ν.Προποντίδας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Καλλικράτειας.
Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών και χειροκρότησε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των μαθητών.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς τόνισε πως το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας που ξεκίνησε πέρσι για πρώτη χρονιά, έχει γίνει θεσμός στα Πολιτιστικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα του Δήμου Νέας Προποντίδας και αγκαλιάστηκε με θέρμη και αγάπη από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολείων αλλά και από όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν για την τεράστια επιτυχία του Φεστιβάλ.
Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Φεστιβάλ που λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί και σήμερα στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών, περιλαμβάνει τις παρουσιάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Τρίγλιας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Καλλικράτειας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών.
Να είστε όλοι εκεί....

Ο Δήμαρχος                            

Εμμανουήλ Καρράς  

math_fest_2_1 math_fest_2_2 math_fest_2_3 math_fest_2_4 math_fest_2_5 math_fest_2_6 math_fest_2_7 math_fest_2_8 math_fest_2_9 math_fest_2_10 math_fest_2_11 math_fest_2_12 math_fest_2_13 math_fest_2_14 math_fest_2_15 math_fest_2_16 math_fest_2_17 math_fest_2_18

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα