Δελτία Τύπου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και καθαριότητας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας. Αυτές τις ημέρες μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές ώστε όλα να είναι έτοιμα στην τελετή των Εγκαινίων και του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά και ένα πραγματικό στολίδι για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας θα είναι γεγονός.
Η τελετή Εγκαινίων θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικής-τραγουδιών-χορού και ιστορικών και λαογραφικών στοιχείων με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Φορέων της Ν. Τρίγλιας . Τα προγράμματα θα παρουσιαστούν από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας , τη Δημοτική Χορωδία Ν. Τρίγλιας, το Σύλλογο Απανταχού Τριγλιανών, το Σύλλογο Νέων Ν. Τρίγλιας και το Σύλλογο Μικρασιατών και Θρακιωτών Ν. Τρίγλιας “Τα Μικράλωνα”.
Στην Εκδήλωση θα βραβευθούν από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας οι μαθητές της Γ' Τάξης του
Γ.Ε.Λ. Ν. Τρίγλιας του σχολικού έτους 2014-2015, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο Δήμαρχος                                                         

Εμμανουήλ Καρράς 

theatro_triglia_1 theatro_triglia_7 theatro_triglia_3 theatro_triglia_4 theatro_triglia_5 theatro_triglia_6 theatro_triglia_2

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα